• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Ketija Vuda pēc izmaiņām iegādājās vairāk nekā miljonu Twitter akciju

    Ketija Vuda iegādājās vairāk nekā miljonu Twitter akciju viņas pārvaldītajā fondā ARK Investment Management.Foto: Reuters/Scanpix

    Ketijas Vudas ARK Investment Management nopirka vairāk nekā miljonu Twitter akciju nākamajā dienā pēc tam, kad Džeks Dorsijs atstāja sociālā tīkla izpilddirektora amatu.

    ARK Investment Management, kas jau ir viens no lielākajiem akcionāriem sociālo mediju platformā, otrdien iegādājās aptuveni 1,1 miljonu Twitter akciju par 43,94 USD. Šis bija lielākais vienas dienas akciju pirkums ARK fondam kopš 23. jūlija, vēsta Bloomberg.
    Vudas lēmums palielināt savu pozīciju Twitter nāca klajā dienu pēc tam, kad Dorsijs paziņoja, ka viņš nodos savu amatu tehnoloģiju direktoram Paragu Agravalu.
    Dorsija Twitter laikmetā bija viens no lielākajiem ASV tehnoloģiju akciju rallijiem, taču Twitter ir zaudējis lielu daļu no tā. Akcija otrdien nokritās par 4% un noslēdzās zemākajā līmenī kopš 2020. gada novembra.
    Otrdien ARK arī iegādājās vairāk nekā 800 000 tiešsaistes brokeru kompānijas Robinhood Markets akciju 21,7 miljonu dolāru vērtībā.
    Vuda un tās uzņēmums atzīst, ka uzņēmumi, kuri ietilpst to mērķauditorijā, bieži ir nestabili, un norāda, ka tiem joprojām ir vismaz piecu gadu investīciju horizonts.
    ARK Investment Management, kuru vada Ketija Vuda, ir ASV investīciju kompānija, kas atrodas Sanktpēterburgā, Floridā un pārvalda vairākus aktīvi tirgotus ETF. Fondi specializējas revolucionāros tehnoloģiskos jauninājumos, piemēram, mākslīgais intelekts, robotika, ģenētika, fintech un citi. ieguldot uzņēmumos, kas to nodrošina. To 2014. gadā dibināja Ketija Vuda. 2021. gada februārī uzņēmuma pārvaldīšanā esošie aktīvi bija 50 miljardi USD, un līdz septembrim aktīvi pēc zemāka produktivitātes perioda bija samazinājušies līdz 42,4 miljardiem USD.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība