• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Lightspace Technologies piesaistījis papildu naudu

    Foto: Lightspace Technologies

    Uzņēmums Lightspace Technologies, kas lielā mērā pieder Latvijas biržas sarakstā iekļautajam uzņēmumam HansaMatrix un kam ir biržas plāni Kanādā, piesaistījis papildu finanšu līdzekļus uzņēmuma attīstībai.

    Latvijas tehnoloģiju uzņēmums Lightspace Technologies piesaistīja naudu no biznesa eņģeļiem, esošajiem īpašniekiem un investīciju fonda Ardelta, palielinot piesaistīto summu no 1.25 milj. eiro līdz 2 milj. eiro.
    Iegūtā nauda tiks novirzīta uzņēmuma produktu tālākai attīstībai un piegāžu uzsākšanai. Pēc uzņēmuma vadības domām, naudas piesaiste liecina, ka investori turpina interesēties par Lightspace un paplašināto realitāti.
    Martā Lightspace Technologies paziņoja, ka ir nolēmis sākt iekļaušanu sarakstā, lai pievienotos Toronto TSX Venture.
    Kā norāda uzņēmums, viss kotēšanas process var ilgt 7-8 mēnešus un mērķis ir piesaistīt vismaz 10 milj. eiro no biržas sarakstā iekļautajiem privātajiem investoriem.
    Lēmumu par labu Toronto Fondu biržai daļēji noteica šobrīd sarežģītā investīciju vide Baltijā, tāpēc tiek sagaidīts, ka Kanāda izpildīs savus stratēģiskos mērķus.
    Rīgas Fondu biržā kotētajam HansaMatrix pirms kotēšanas ar meitas uzņēmuma Lightspace Holding starpniecību pieder 67.7% Kanādas uzņēmuma Lightspace Technologies akciju.
    Paplašinātās realitātes tehnoloģiju izstrādes uzņēmums Lightspace Technologies izpilddirektore Madara Kalniņa-Kalnmale iepriekš stāstīja, ka uzņēmums piedāvā augstas kvalitātes tuvumā esošo objektu vizuālos attēlus, ko var izmantot, piemēram, rūpniecībā un medicīnas sektorā. Kā stāsta Kalniņa-Kalnmale, viņu mērķis ir pēc četriem gadiem sasniegt vienradža statusu.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība