• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Estateguru - Gada aizdevumu tehnoloģiju uzņēmums 2022 Eiropā

    Estateguru, nekustamā īpašuma investīciju un finansēšanas platforma, prestižajā Eiropas finanšu tehnoloģiju uzņēmumu balvu pasniegšanas ceremonijā uzvarējusi nominācijā gada aizdevumu tehnoloģiju uzņēmums 2022. Apbalvošanas ceremonija norisinājās Londonā.

    Balvas tiek pasniegtas par augošo inovāciju Eiropas finanšu tehnoloģiju jomā, godinot dažādus uzņēmumus, kas darbojas dažādos sektoros un nozares līderus. Starp citām kategorijām ir arī Fintech (finanšu tehnoloģijas), Insurtech (apdrošināšanas tehnoloģijas) un Pensions Tech of the Year (pensiju fondu tehnoloģijas), nominantus stingri vērtē neatkarīgi eksperti.
    2022. gada balvu konkursā Estateguru platforma tika nominēta trīs kategorijās: Lendtech of the Year (gada aizdevumu tehnoloģiju uzņēmums), Start-up of the Year (gada jaunais uzņēmums) un Investment Tech of the Year (gada investīciju tehnoloģiju uzņēmums). Tas atspoguļo Estateguru apņemšanos izcelties visās sava piedāvājuma jomās, sniedzot augstas kvalitātes pakalpojumu MVU un investoriem, ko virza ātras un modernas tehnoloģijas.
    Uzvara tieši aizdevumu tehnoloģiju nominācijā apstiprina faktu, ka Estateguru ir pozitīvas attīstības pionieris kreditēšanas jomā, tādējādi ne tikai arvien attīstot platformu, bet veicinot arī pozitīvas pārmaiņas nozarē kopumā. Estateguru nepārtraukti cenšas būt tehnoloģiski progresīva un ērti lietojama, pieejama platforma, līdz šim ar lieliem panākumiem tā kalpo kā trūkstošais posms MVU kreditēšanas jomā.
    Marek Pärtel, Estateguru priekšsēdētājs un līdzdibinātājs, komentē: “Es parasti neesmu pārlieku sajūsmināts par balvu saņemšanu, bet drīzāk par to, ka jūtu, ka mēs patiešām esam ietekmējuši cilvēku dzīves, taču šī balva ir īpaša. Bez mūsu pašu izstrādātajiem lendtech risinājumiem nebūtu bijis iespējams palīdzēt mūsu vairāk nekā 136 000 investoriem viņu finansiālās brīvības meklējumos, sniedzot iespēju nopelnīt 50 miljonus eiro procentu maksājumos. Tās pašas tehnoloģijas ir palīdzējušas viegli veikt vairāk nekā 4 miljonus investīciju 600 miljonu eiro apmērā un sadalīt šo naudu tūkstošiem MVU un nekustamā īpašuma attīstītājiem. Mūsu neatlaidīgais darbs ir nodrošinājis uzņēmuma līderpozīcijas ātruma un elastīguma ziņā, piedāvājot ar nekustamo īpašumu nodrošinātus finansēšanas risinājumus jau astoņās valstīs. Man ir patiess prieks, ka Estateguru darbs un pienesums nozarei tiek novērtēts. Liels paldies organizatoriem un žūrijai, un apsveicam arī pārējos nominantus!"
    Fintech Intel, balvu pasniegšanas ceremonijas organizators, komentē: “Nominācijas LendTech of the Year uzvarētājs veic iespaidīgu darbu, lai padarītu nekustamā īpašuma finansēšanu veiksmīgu. Šis uzņēmums, par savas darbības atslēgas faktoriem padarot ātrumu un elastīgumu, sasniedz fantastiskus rezultātus Eiropā un ārpus tās, novēršot nozares nepilnības, kas citādi traucē tās mērķa klientiem. Patiess veiksmes stāsts Eiropai.”
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība