• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Lasītāju aptauja noslēgusies. Ko no tās uzzinājām?

    Foto: Andriy Popov/Scanpix

    Divas nedēļas aicinājām jūs piedalīties mūsu lasītāju aptaujā, lai mēs varētu uzzināt vairāk par jums un jūsu lasāmvielas vēlmēm un tas mums palīdzētu kļūt vēl labākiem. Liels paldies visiem, kas piedalījās! Neliels ieskats aptaujas rezultātos.

    Nu mēs zinām, ka 77.5% no mūsu lasītājiem ir vīrieši. Savukārt, raugoties pēc mūsu lasītāju vecuma, 44% jeb lielākā daļa ir vecumā no 26 līdz 35 gadiem, bet 32% vecumā no 36 līdz 45 gadiem.
    Tāpat ir noskaidrojies, ka jūsu iecienītākā sadaļa mūsu portālā ir Biržas jaunumi, kas ir likumsakarīgi, jo tieši šīs sadaļas saturu mēs papildinām visbiežāk, katru dienu informējot par būtiskākajiem notikumiem investīciju pasaulē.
    Mēs no sirds priecājamies, ka 56% no jums Investoru Klubā ienāk katru dienu, tas mūs motivē parūpēties, lai katru dienu jūs te sagaidītu svaigs un vērtīgs saturs.
    Esam pozitīvi uzlādēti, saņemot tik daudz pozitīvu komentāru par mūsu darbu, kā arī pateicamies par to, ka padalījāties ar tēmām, par kurām nākotnē gribat pie mums lasīt. To visu mēs ņemsim vērā.
    Aptaujā uzdevām arī jautājumu par mūsu lasītāju investīciju portfeļa lielumu. Un, atkal nodrošinot šo lielisko iespēju ielūkoties vienam otra maciņos, jāsaka, ka trešdaļai mūsu lasītāju ir līdz 5000 eiro vērts investīciju portfelis, nedaudz mazāk kā trešdaļai – 5001-20 tūkst. vērts, bet visiem pārējiem “maciņš” ir biezāks par 20 tūkst. eiro.
    Kā jau solījām, esam izlozējuši arī vienu laimīgo, kurš iegūst iespēju bez maksas piedalīties Investoru Kluba pirmajā konferencē, kas norisināsies 12. novembrī. Plašāka informācija par konferenci pieejama šeit. Ar laimīgo uzvarētāju jau sazinājāmies personīgi.
    Liels paldies visiem, kas piedalījās aptaujā! Uz tikšanos nākamajos rakstos un pasākumos!
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība