• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    IuteCredit emitē obligācijas 40 miljonu vērtībā

    Tarmo Sild, Iute Group vadītājsFoto: Andras Kralla

    IuteCredit Europe ar tai pilnībā piederošā meitasuzņēmuma IuteCredit Finance starpniecību emitējusi obligācijas 40 milj. eiro vērtībā. Ienesīgums līdz dzēšanai ir 12.3%. Emisijas rezultātā kopējais IuteCredit obligāciju apjoms sasniedz 115 milj. eiro.

    Aizvadītajā parakstīšanās periodā investori pieteikušies iepriekšēju obligāciju apmaiņu 23.3 milj. eiro vērtībā, bet jauni investoru pieteikumi iesniegti uz obligācijām 16.7 milj. eiro vērtībā, kas liecina par spēcīgu investoru apetīti.
    Norēķini gaidāmi 2023. gada 6. aprīlī. Paredzams, ka jaunās obligācijas tiks iekļautas gan Frankfurtes biržas, gan Nasdaq Tallinn biržas regulētajos tirgos. Pirmā tirdzniecības diena Frankfurtes biržā ir gaidāma 2023. gada 6. aprīlī un 2023. gada 10. aprīlī - Nasdaq Tallinn biržā.
    Kā menedžeri un reģionālie tirdzniecības aģenti piedāvājumā darbojas sekojoši uzņēmumi: GOTTEX Brokers (Šveice), Signet Bank (Latvija), Bankhaus Scheich Wertpapierspezialist (Vācija), Redgate Capital (Igaunija) un Adamant Capital Partners (Bulgārija). Aalto Capital (Vācija) darbojas kā vienīgais globālais publiskā piedāvājuma un privātās izvietošanas koordinators, kā arī finanšu konsultants.
    Tarmo Sild, Iute Group vadītājs: “Veiksmīgā obligāciju emisija ir atzinība mūsu komandai un mūsu pieejai. Kapitāla tirgi ir pakļauti spiedienam, un kopš 2019. gada procentu likmes ir ievērojami pieaugušas. 40 milj. eiro obligācijas ar ienesīgumu līdz 12.3% ir pierādījums tam, ka esam paveikuši pareizo darbu mūsu investoru un simtiem tūkstošu gala klientu labā. Mēs esam pārliecināti, ka pieprasījums pēc mūsu obligācijām saglabāsies arī turpmāk.”
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība