• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Investoru Kluba skolu programmā piedalās vairāk nekā 700 skolēnu

    Investoru Kluba skolu programma ir noslēgusies ar lekcijām 14 skolās, kurās kopumā piedalījās vairāk nekā 700 skolēnu. Lekcijas vadīja Investoru Kluba izpilddirektors Kaspars Peisenieks

    Lekcijas netika aizvadītas lekciju ierastajā akadēmiskajā formātā. Lekcijas laikā skolēniem bija iespēja iegūt izpratni par to, ka ikviens no viņiem var kļūt miljonārs, pat veicot salīdzinoši nelielus regulārus ieguldījumus ar nosacījumu, ka investēšanu uzsāk pēc iespējas agrāk.
    Kaspars Peisenieks skolēnus iepazīstināja arī ar savu pirmo investīciju pieredzi, kas tika gūta spekulējot valūtu tirgos 12.klases laikā ar pirmajā nopietnajā darbā nopelnīto algu. Jāpiemin, ka pieredze nebija veiksmīga, taču tā bija vien tikai sākums lektora turpmākajā investīciju ceļojumā investīciju pasaulē.
    Skolēnu jautājumi lekcijās bija gan par kriptovalūtām, gan par ieguldījumiem akcijās. Aktīvākie skolēni dāvanā no Investoru Kluba saņēma Investoru Kluba publicēto grāmatu “Mazā grāmata par saprātīgu investēšanu”, ko ir sarakstījis investīciju pasaules leģenda Džons K. Bogls.
    Protams, Investoru Kluba lekcija nevarēja iztikt bez praktiskiem padomiem skolēniem par investīciju veidiem, par to, ar cik var sākt un kur var sākt, kā arī kur meklēt uzticamu interviju.
    Kampaņas ietvaros visiem skolēniem bija iespēja izmantot Investoru Kluba īpašo piedāvājumu skolēniem – iepazīties 2 mēnešus ar Investoru Klubu bez maksas. Ja pazīsti kādu jaunieti, kam šīs zināšanas varētu noderēt, lūdzu, padalies ar šo saiti, kur iegūt iespēju izmantot piedāvājumu: Īpašais piedāvājums jauniešiem
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība