• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Tuvojas gada gaidītais pasākums - Investoru Kluba konference 2023! Kas aktuāls šogad?

    Šī gada 4. novembrī norisināsies privāto investoru gaidītā ikgadējā Investoru Kluba konference. Jau ceturto gadu pasākumā tiksies investori, uzņēmēji un finanšu eksperti, lai dalītos pieredzē un idejās investīciju pārvaldīšanā. Šis ir pasākums, kuru ir vērtīgi ikvienam investoram, tā ir arī lieliska iespēja tikties ar biržas uzņēmumu vadītājiem.

    Investoru Kluba konferences programma ir veidota tā, lai jebkurš dalībnieks gūtu pēc iespējas vairāk praktisku ieskatu un ideju, kas palīdzētu veiksmīgāk pārvaldīt savus brīvos līdzekļus.
    Ar praktiskiem ieteikumiem, kā izmantot savā labā mākslīgo intelektu investīciju veikšanā, dalīsies Artūrs Mednis, digitālā mārketinga eksperts un aģentūras New Black vadītājs. Ar savu pieredzi investīciju veikšanā un gūtajām atziņām dalīsies arī Dāvis Siksnāns, Printful un Draugiem Capital līdzdibinātājs, un uzņēmējs, privātais investors Vigants Lesausks.
    Lai dažādus rīkus varētu veiksmīgi izmantot savā labā, ir “jātver” arī plašāks lauks. Ar savu baņķiera skatījumu uz notikumiem ekonomikā un finanšu tirgos dalīsies Signet Bank CEO Roberts Idelsons, savukārt par procentu likmju straujajām izmaiņām un to sniegtajām iespējām pastāstīs Edgars Lao, CBL Asset Management fondu pārvaldes nodaļas vadītājs.
    Tikmēr par procentu likmju izmaiņām un nākotnes prognozēm to turpmākajām izmaiņām uzzināsim no Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes vadītāja vietnieka Mārtiņa Bitāna.
    Tā nebūtu Investoru Kluba konference, ja tajā nebūtu biržā kotētu uzņēmumu prezentācijas un uzstāšanās. Šajā reizē par saviem panākumiem un obligācijām dzirdēsim prezentāciju no Jura Gulbja, CleanR Grupa valdes priekšsēdētāja, kā arī uzņēmuma stāstu, ambīcijām un mērķiem iepazīstinās Novaturas Group CEO Vitalij Rakovski. Tāpat arī būs iespēja piedalīties Q&A sesijā ar DelfinGroup valdes priekšsēdētāju Didzi Ādmīdiņu un valdes locekli Nauri Bloku.
    Par aktualitātēm un pašreizējām iespējām P2P ieguldījumu jomā diskusiju novadīs Debitum CEO Henrijs Jansons, savukārt ar mazliet provokatīvu prezentāciju par zelta potenciālo ietekmi uz Andra portfeli pastāstīs Tavex Latvija valdes priekšsēdētājs Andris Arhipenko.
    Konferenci vadīs Investoru Kluba izpilddirektors Kaspars Peisenieks, kurš savā prezentācijā pastāstīs par “netīrās" (Anti ESG) peļņas iespējām.
    Konference norisināsies 3 daļās ar sākumu plkst. 10:00, taču dalībniekus aicinām ierasties, jau sākot no plkst. 09:30. Dalības maksā ir iekļauta kafijas pauze un pusdienas, kā arī tīklošanās afterparty.
    Pilnu informāciju par konferenci meklē un savu biļeti iegādājies ŠEIT.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība