• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Konferences brīvprātīgo komanda intervē Kasparu Peisenieku, lai noskaidrotu, ko sagaidīt 2. novembrī

    Investoru Kluba konferencē darbosies vairāki brīvprātīgie, kas studē Rīgas Ekonomikas augstskolā (SSE Riga) un ir ieinteresēti izprast investīciju jomu pēc iespējas vairāk jau tagad. Jaunieši gatavojas konferencei jau vairākus mēnešus pirms novembra un šodien izprašņā Investoru Kluba izpilddirektoru Kasparu Peisenieku, lai pajautātu sev interesējošos un arī visbiežāk uzdotos apmeklētāju jautājumus.

    Kas ir Investoru Kluba konference un kāpēc Investoru Klubs to organizē?
    Investoru Kluba konference ir pasākums, kur pulcējas investori, lai iegūtu jaunas investīciju idejas. Šeit apmeklētāji viens ar otru apmainās idejām, papildina zināšanas investīciju jomā, kā arī vienkārši ir kopā ar sev līdzīgi domājošajiem.
    Mūsu misija ir veicināt izpratni par investīcijām, ar zināšanām palīdzēt cilvēkiem spert pirmos un arī nākamos soļus viņu investīciju ceļos. Arī iedvesma irļ oti svarīgs faktors, tāpēc katrā Investoru Kluba konferencē ir arī investoru pieredzes stāsti, gan pozitīvi, gan arī negatīvi. Esmu pilnībā pārliecināts, ka šie stāsti daudziem samazina baiļu slieksni drosmīgi doties investīciju pasaulē, lai sasniegtu uzstādītos turīguma veidošanas investīciju mērķus.
    Pēdējos gados tika ziņots, ka konferences apmeklējums ir ievērojami audzis. Ar ko tas ir saistīts?
    Mūsu pasākumu apmeklējuma pieaugums ir tiešā mērā saistāms arī ar paša Investoru Kluba izaugsmi un mūsu komūnas pieaugumu. Investoru Kluba pirmajā darbības gadā kopējais cilvēku skaits, kas vienā vai otrā veidā bija Investoru Kluba komūnā, bija vien daži simti, taču šobrīd tas ir audzis vairākas reizes līdz vairākiem tūkstošiem.
    Protams, ja iepriekšējie pasākumi nebūtu ar augstu pozitīvu novērtējumu, tad mēs nepiedzīvotu tādu izaugsmi, kā arī nevarētu lielīties ar lielu dalībnieku skaitu, kas piedalās ikvienā no Investoru Kluba pasākumiem.
    Tāpat arī nevar noliegt, ka kopējais iedzīvotāju turīgums Latvijā pieaug. Ir aizvien vairāk personas ar augstākiem ienākumiem, kas attiecīgi ļauj vairāk līdzekļus novirzīt investīcijām un turīguma būvēšanai. Ja esi aktīvs investors, kurš pats pārvalda savus līdzekļus, tad nav labāku pasākumu par Investoru Kluba pasākumiem, kur meklēt jaunas idejas un apmainīties ar idejām ar līdzīgi domājošiem investoriem.
    Ko sagaidīt šogad?
    Šī gada konferences centrālā tēma būs investīciju idejas. Šajos izaicinošajos laikos ir svarīgi ne tikai runāt par iedvesmu un par investīciju uzsākšanu, bet arī apspriest reālas investīciju idejas un iespējas. Ņemot vērā pašreizējās tendences finanšu tirgos, aktualitāte šai tēmai tikai pieaugs. Starp runātājiem kā parasti būs gan pieredzējuši investori, gan finanšu sektora pārstāvji, kā arī viedokļu līderi un biržās kotētu uzņēmumu pārstāvji. Apskatīsim investīciju idejas akcijās, obligācijās, kriptovalūtās un citās aktīvu klasēs.
    Kam domāta konference? Vai man ir jāinvestē konkrēts apmērs, lai man būtu vērtīgi?
    Konference būs vērtīga ikvienam investoram vai topošajam investoram. Ja vēl tikai plāno veikt investīcijas, tad konference būs lielisks iedvesmas avots, lai palīdzētu spert pirmos soļus. Ja jau tagad investē, tad konferencē varēsi smelties konkrētas idejas, kas ļaus labāk pārvaldīt savus līdzekļus. Un nē, konferences dalībniekiem nav jābūt ne miljonāriem, ne investoriem ar simtiem tūkstošu lieliem portfeļiem. Ja aktīvi veic investīcijas, tad ar jebkura apmēra portfeli konferencē atradīsi sev vērtīgu un noderīgu informāciju.
    Vai ir vē lkas, kas man jāzina pirms vai pēc konferences?
    Jo ātrāk nolemsi par dalību konferencē, jo par labāku cenu varēsi iegādā ties konferences biļeti. Pats pasākums vairs nav aiz kalniem un šobrīd būtu labs brīdis ielikt kalendārā 2. novembrī!
    Investoru Kluba konference notiks 2024. gada 2. novembrī, Jūrmalā. Biļetes ir iespējams iegādāties šeit.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība