• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Kur meklēt investīciju idejas?

    Investīciju idejas un iespējas ir centrālā tēma, par ko domāsim un runāsim gaidāmajā Investoru Kluba konferencē, kas norisināsies jau drīz, 2. novembrī. Idejas un iespējas uzzināsim no dažādiem investoriem un investīciju jomas profesionāļiem. Ieskatīsimies programmā, lai apzinātu, ko īsti gaidīt konferencē.

    Ieskats tirgus aktualitātēs un Baltijas uzņēmumu piedāvājumi
    Konferenci iesāksim ar kopēju skatu uz ekonomiku, tendencēm un prognozēm finanšu tirgos no baņķiera skatupunkta. Ar saviem ieskatiem dalīsies viens no augstāk vērtētajiem runātājiem iepriekšējos Investoru Kluba pasākumos – Roberts Idelsons, Signet Bank valdes priekšsēdētājs.
    Lai izanalizētu uzņēmumu un saprastu, vai tas ir piemērots iekļaušanai personīgajā portfelī, noteikti ir jāapskata paša uzņēmuma sagatavota prezentācija un priekšlikums, kāpēc tas būtu jāizskata kā potenciālais ieguldījumu objekts.
    Investoru Kluba konferencē 2024 investoriem būs iespēja ieraudzīt vēstījumus no tādiem uzņēmumiem kā Ignits Grupe un Storent Holding. Tāpat arī uzzināsim par Eleving Group gūto pieredzi IPO procesā, kā arī nākotnē varam sagaidīt no nu jau Latvijas lielākā uzņēmuma biržā pēc tirgus kapitalizācijas.
    Vēl investoriem būs ekskluzīva iespēja uzzināt vairāk par gaidāmo Kalve Coffee IPO, iepazīstoties ar uzņēmuma stāstu un nākotnes ambīcijām.
    Dažādi investīciju piegājieni
    Šajā konferencē dalībniekiem būs iespēja uzzināt vairākus profesionālu investoru top investīciju izvēles pašreizējā brīdī:
    • Investors Pēteris Matisons dalīsies ar savu investīciju piegājienu, kurā īpašs uzsvars tiek likts uz naudas plūsmu efektīvu kapitāla izmantošanu, un minēs arī savas šī brīža top izvēlēs investīcijām.
    • Andrejs Martinovs ieskicēs to, ka investīciju iespējas ar potenciāli augstiem peļņas rādītājiem ir ne tikai akcijās un obligācijās, bet tās ir atrodamas arī alternatīvos investīciju veidos.
    • Jānis Libeks prezentēs investīciju piegājienu, kurā īpaši lieks uzsvars tiek likts uz kvalitātes kritēriju, tāpat arī Jānis dalīsies ar šī brīža top investīciju izvēlēm.
    • Vēl viens ieguldīšanas piegājiens ir izmantot dzīves cikla risinājumus. Kas tie ir un kā tie praksē izskatās? Uz šiem jautājumiem atbildēs Iļja Arefjevs.
    Ieguldījumi ar fiksētu ienesīgumu
    Īpaši lielu popularitāti pēdējā gada laikā ir izpelnījušās obligācijas. Ja vēl konferencē pirms gada vai diviem par fiksētā ienesīguma ieguldījumiem runājām vien vienu reizi uz skatuves, tad šajā reizē veselas 3 reizes.
    Uzzināsim gan par pašreizējām tendencēm Baltijas obligāciju tirgos, ar kurām iepazīstinās Kristiāna Janvare, gan arī apspriedīsim vienu no visdrošākajām ieguldījumu iespējām – krājobligācijas.
    Tomēr jo vairāk obligācijas nonāk investoru portfeļos, jo biežāk nākas saskarties ar dažādiem izaicinājumiem, ieguldot obligācijās. Par to, kā vadīt šos izaicinājumus un kā rīkoties, kad ar tiem sastopamies, diskutēsim ar Baibu Onkeli un Pāvelu Šnejersonu.
    Un vēl..
    Nav iedomājama Investoru Kluba konference, kurā mēs nerunātu par Investoru Andri un viņa piedzīvojumiem finanšu tirgos.
    Tāpat arī pieskarsimies vienai no pēdējo laiku interesantākajām tendencēm finanšu tirgos – kāpjošajai zelta cenai un tā ieguvēju akcijām.
    Un arī šajā Investoru Kluba pasākumā esam padomājuši par to, lai konferences apmeklētāji varētu uzzināt vairāk par pašreizējām aktualitātēm kriptovalūtu tirgos.
    Tiekamies 2.novembrī!
    Investoru Kluba konference 2024 norisināsies 2. novembrī viesnīcā Lielupe, Jūrmalā.
    Vairāk informāciju par pasākumu uzzini un savu biļeti iegādājies šeit: Investoru Kluba konference
    Dalīties ar rakstu:

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība