• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Storent Holdings aicina uz Investoru dienu 30. maijā

    Storent Holdings, lielākais tehnikas nomas uzņēmums Latvijā, kas nesen paziņoja par plāniem emitēt obligācijas, aicina visus interesentus uz atvērto durvju dienām. Pasākumā varēs iepazīties ar nozīmīgākajiem tehnikas veidiem, ko uzņēmums piedāvā klientiem, kā arī uzzināt vairāk par plānoto obligāciju emisiju, kā arī nozares aktualitātēm.

    Pasākums norisināsies 30. maijā Storent nomas punktā Rīgā, Zolitūdes ielā 89. Esošos un potenciālos investorus Storent vadība gaidīs laika posmos no 11:00 līdz 12:00, kā arī no 14:00 līdz 15:00, kad kopā ar uzņēmuma vadību tiks piedāvāta iespēja doties ekskursijā pa nomas punktu.
    Storent Holdings apgrozījums 2022. gadā sastādīja 43.6 milj. eiro, kas ir par 3.1% vairāk nekā iepriekšējā gadā, un tīrā peļņa bija 4.8 milj. eiro. Iepriekšējā gada beigās notika apvienošanās ar SEL Investments, kas ir ilggadējais Storent partneris. Abu uzņēmumu apvienošana ļaus palielināt tā ekspertīzi un uzlabot finanšu rādītājus, lai turpinātu Storent Holdings attīstību ar ievērojami lielāku jaudu un rentabilitāti.
    Viena no Storent grupas stiprajām pusēm ir nozīmīgi ieguldījumu digitalizācijā. Tie jau tagad dod būtiskus rezultātus, padarot biznesa procesus efektīvākus. Tiešsaistes pasūtījumi kā pārdošanas kanāls turpina augt, un 2022. gadā tie veidoja līdz pat 50% no Storent Holdings kopējiem ienākumiem Baltijas valstīs. 2023. gadā uzņēmuma mērķis ir palielināt tiešsaistes pārdošanas īpatsvaru līdz 60%.
    Storent grupa dalību kapitāla tirgos sāka 2017. gadā, kad pirmo reizi emitēja obligācijas. Pēc tam 2020. gadā obligāciju emisija tika refinansēta ar otru laidienu, kas arī kotējas Nadaq fondu biržas sarakstā. Ņemot vērā pozitīvo pieredzi, ko sniedz šis finansējuma piesaistes avots, Storent Holdings drīzumā plāno jaunu obligāciju laidienu, kas šoreiz būs pieejams ikvienam ieguldītājam Baltijā.
    Dalīties ar rakstu:
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība