• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Investoru tikšanās ar Alūksnes putnu fermas vadību notiks jau šonedēļ

    Iepriekš jau ziņojāt, ka Alūksnes putnu ferma jeb APF Holdings šoruden plāno doties biržā, īstenojot savu akciju sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO). Akcijas plānots iekļaut Nasdaq Riga alternatīvajā tirgū First North.

    APF Holdings 2017. gadā dibināja Jurijs Adamovičs, lai pārņemtu un modernizētu Alūksnē bāzēto putnu fabriku ar 60 gadu pastāvēšanas vēsturi. Šobrīd APF Holdings aptver uzņēmumu grupu, kas nodarbojas ar putnkopību, vistu olu ražošanu un tirdzniecību, kā arī gāzes un organiskā mēslojuma ražošanu, kas saistīta ar putnkopības ražošanas procesu.
    Saprotams, ka pirms gaidāmā IPO arī investoriem var rasties virkne jautājumu par uzņēmuma esošo situāciju un nākotnes plāniem, tāpēc Investoru Klubs jau 27. septembrī, trešdien, aicina ikvienu interesentu piedalīties tikšanās ar APF Holdings, kas notiks AC Hotel Rīga, Marriott, Dzirnavu ielā 33, Rīgā no plkst.17.00-19.00.
    Tiekoties uzzināsiet par APF attīstības stāstu un to, kādu vērtību akcionāriem uzņēmums radīs pēc IPO.
    Pasākumā uzstāsies APF Holdings dibinātājs, lielākais akcionārs un valdes priekšsēdētājs Jurijs Adamovičs, kā arī Hermanis Dovgijs APF Holdings izpilddirektors un Mihails Keziks, APF finanšu direktors.
    Prezentācijas laikā APF vadītāji pastāstīs par uzņēmuma plāniem, līdzšinējiem rezultātiem un tuvāko gadu attīstības projekciju, par nozares tendencēm un pieprasījuma dinamiku, bet galvenais – par IPO investīciju izlietojuma mērķiem un to, kādu vērtību uzņēmumam un akcionāriem radīs IPO nodrošinātā izaugsme.
    Vairāk informācijas un iespēja rezervēt vietu (bez maksas) ŠEIT.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība