• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    MADARA Cosmetics investē ražotnes attīstībā un jaunu, inovatīvu produktu izstrādē

    Investējot vairāk nekā 1 milj. eiro jaunu, inovatīvu produktu izstrādē un ražošanas iekārtu iegādē un uzstādīšanā, vadošais dabīgās kosmētikas ražotājs Latvijā MADARA Cosmetics tuvojas projekta „Jaunu produktu ieviešana ražošanā ar samazinātu ietekmi uz vidi zaļo inovāciju jomā MADARA Cosmetics” noslēgumam.

    Lai pilnveidotu ilgtspējīgāku ražošanu, MADARA Cosmetics ražotnē šogad uzstādīta laboratorijas izmēra vakuuma maisīšanas iekārta, kas paredzēta gan emulsijas tipa produktu, gan dekoratīvās kosmētikas ražošanai. Savukārt, lai nodrošinātu vēl inovatīvāku produktu ražošanu - esošās ražošanas tehnoloģijas ir papildinātas ar vēl vienu vakuuma maisīšanas iekārtu, kas paredzēta emulsijas tipa produktu ražošanai un ir viena no lielākajām produktu ražošanas iekārtām ražotnē ar darba tilpumu līdz pat 1100.
    Projekta ietvaros uzstādītas arī pulverveida vielu jaukšanas iekārta un pūdera presēšanas iekārta, kā rezultātā šobrīd tiek aktīvi turpināts darbs pie minerālā sejas pūdera izstrādes un citiem dekoratīvās kosmētikas jaunumiem, attīstot vaigu sārtumu, izgaismotāju un bronzeru formulas un toņus.
    “Šim projektam bijusi būtiska nozīme uzņēmuma attīstībā — ar tā palīdzību esam stiprinājuši mūsu pētniecības un izstrādes komandas kompetenci jaunu produktu izstrādē, kā arī veicinājuši jauna kosmētikas segmenta veiksmīgu apguvi. Tāpat jauniegādās iekārtas ļauj mums būt vēl efektīvākiem savā ražošanas procesā un attīstīt dekoratīvās kosmētikas toņu dažādību. Piemēram, Skinonym tonālā krēma toņu piedāvājums tiks papildināts ar 12 jauniem toņiem, kas būtiski ietekmēs MÁDARA zīmola attīstības iespējas dekoratīvās kosmētikas kategorijā starptautiskā līmenī,” piebilst MADARA Cosmetics izpilddirektore Gunta Šulte.
    Sadarbībā ar Norvēģijas bezpeļņas pētniecības institūtu SINTEF, kas ir viena no lielākajām neatkarīgajām izpētes organizācijām Eiropā, norisinājās apjomīgs darbs pie produktu receptūrām, pilnveidojot SOS Hydra Intense mitrinošās un nomierinošās želejas formulu, kā rezultātā attīstītas produkta sensorās īpašības.
    Šogad tirgū palaisti arī divi jauni mitrinošie līdzekļi — SOS+ Sensitive nakts krēms un SOS+ Sensitive mitrinošs krēms, — kas īpaši izstrādāti cilvēkiem ar jutīgu, reaktīvu sejas ādu. Produktu piemērotību jutīgai ādai atzinusi Somijas Alerģijas, ādas un astmas federācija.
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība