• Atpakaļ
  • menu
  • Meklēt
  • Ieiet portālā
  • Dalīties ar rakstu:

    Kur investēt? Aktuālais Baltijas akcijās un obligācijās

    Investīciju idejas, tai skaitā arī Baltijā, ir Investoru Kluba konferences centrālā tēma. Lai arī par Baltijas akcijām un obligācijām rakstām ikdienā, tomēr vienmēr ir vērtīgi uzzināt informāciju no pirmavota – no paša uzņēmuma, kā arī dzirdēt investoru un ekspertu skatījumu uz to, kur šobrīd meklējamas investīcijas Baltijā.

    Baltijas akcijas
    Šajā konferencē dalībniekiem būs iespēja dzirdēt trīs Baltijas akciju stāstus no pirmavota jeb paši uzņēmumi pastāstīs par savām aktualitātēm.
    Jāatgādina, ka šāda iespēja citos rietumu tirgos tiktu uzskatīta par kaut ko ļoti ekskluzīvu, taču pie mums ikdienas investoriem šādas iespēju esam noorganizējuši.
    Pirmkārt, par pēdējā laika aktualitātēm un to kāpēc Ignitis Grupe akcijas būtu vērts iekļaut portfelī, pastāstīs uzņēmuma pārstāve Aine Riffel-Grinkevičiene, kā arī atbildēs uz auditorijas jautājumiem. Jāatzīmē, ka Ignitis Grupe ir lielākais uzņēmums Baltijas biržās pēc tirgus kapitalizācijas, kā arī tam ir salīdzinoši augsts dividenžu ienesīgums.
    Vēl konferencē vairāk varēsim uzzināt par Baltijas akciju IPO. Par pieredzi un atziņām no nesenā Eleving Group IPO pastāstīs tā izpilddirektors Modests Sudņus, savukārt par nākamo Latvijas IPO dzirdēsim no Kalve Coffee līdzdibinātāja un vadītāja Gata Zēmaņa.
    Baltijas obligācijas
    Obligācijas pēdējā laikā ir iemantojušas īpašu popularitāti Baltijas investoru portfeļos, kas atspoguļojas tajā, ka ir īpaši daudz publisko obligāciju piedāvājumu, kā arī tajā, ka šie piedāvājumi bauda labu pieprasījumu un investori tajos investē.
    Karstākās tendences un aktualitātes Latvijas uzņēmumu obligācijās iezīmēs Kristiāna Janvare no Signet Bank, jāatzīmē, ka Signet Bank ir nozīmīgākais privāto obligāciju emisiju organizētājs Latvijā, kas savukārt nozīmē to, ka viņu rīcībā ir daudz plašāks un detalizētāks skatījums uz šo jomu.
    Vēl par obligācijām dzirdēsim īpašā obligācijām veltītā diskusijā, kurā diskutēsim par to, ar kādiem izaicinājumiem investoriem ir jāsastopas ieguldot obligācijās. Par to, kā vadīt šos izaicinājumus un kā rīkoties, kad ar tiem sastopamies, diskutēsim ar Baibu Onkeli un Pāvelu Šnejersonu.
    Tiekamies 2.novembrī!
    Investoru Kluba konference 2024 norisināsies 2. novembrī viesnīcā Lielupe, Jūrmalā.
    Vairāk informāciju par pasākumu uzzini un savu biļeti iegādājies šeit: Investoru Kluba konference
Saistītie raksti

Investors Andris ir Investoru kluba izdomāta persona. Viņa rīcībā ir 25 000 eiro reālas naudas, ko Andris sāk ieguldīt akciju tirgos 2021. gada novembrī. Andra investīciju lēmumus pieņem Investoru Kluba redakcija.

SignetNasdaq
Investore Andris
Capitalia
SignetNasdaqCapitalia
  • Tallinas birža
  • Rīgas birža
  • Viļņas birža
Investora Andra portfeļa vērtība